Начало >> Графичен Дизайн >> Уеб Страници

 • Клиент:
  2Miniml
  Локация:
  Бранш:
  Услуги, Комуникации, Технологии
  Дейност:
  Търговската марка, под която Виижън Медия комуникира бранда и услугите си в чужбина. 
  Описание на проекта:

  Семпъл и добре оргранизиран уебсайт с една единствена цел - представяне на портфолиото и на марката 2Miniml пред чуждестранните ни клиенти. 

  Портфолиото е разделено в три основни секции - лого, уеб и принт дизайн, с възможност за подробно разглеждане на даден проект.  

  Сайтът онлайн: www.2miniml.com

 • Клиент:
  AngloBalkan
  Локация:
  София, България
  Бранш:
  Комуникации, Услуги
  Дейност:

  Компанията оперира като консултант за покупка и продажба на недвижими имоти с търговска цел, както и оценката по придобиването и експлоатацията им.

  Описание на проекта:

  Уеб страницата на фирмата, предлага стилен и изчистен дизайн, лесна навигация и бърз достъп до основната информация за дейността на фирмата и приключените проекти. Предоставени са възможности за онлайн преглеждане на свободните работни позиции и кандидатстване за работа.

  Сайтът онлайн: www.anglobalkan.net

 • Клиент:
  Maxx
  Локация:
  България
  Бранш:
  Търговия, Internet
  Дейност:
  Фирмата продава дрехи и аксесоари онлайн. Търгува с водещи марки, предлагайки отлично обслужване и достъпни цени. 
  Описание на проекта:
  Описание на проекта:

  Онлайн магазин със стилен дизайн и богата функционалност включваща онлайн пазаруване, организация на покупките и система за контрол на наличностите, банерна система, възможност за наложен платеж, newsletter,  експорт на базата данни, модул за смяна на валутите и добавяне на допълнителни езикови версии

  Сайтът онлайн: www.maxx.bg

 • Клиент:
  Sempre Fashion
  Локация:
  България, Италия
  Бранш:
  Търговия
  Дейност:

  Sempre e просперираща българо-италианска марка, въплъщаваща младежки идеи и изтънченост. Марката е наложена основно в Италия, а от 2006 г. се прелага и на българския пазар.

  Описание на проекта:

  Уебсайтът дава информация за марката Sempre, магазините и координатите на фирмата. Акцентът е поставен върху представянето на актуалната колекция, което е реализирано чрез слайдшоу на началната страницата и scroll preview на самите модели в самият сайт.

  Сайтът онлайн: www.semprefashion.com

 • Клиент:
  Автокомплекс "Димитров"
  Локация:
  Димитровград
  Бранш:
  Услуги
  Дейност:
  Автокомплексът се намира край Димитровград и предлага денонощна пътна помощ, техническо обслужване, ремонт, ТИР паркинг, автомивка и други
  Описание на проекта:

  Интернет страницата предоставя подробна информация за услугите, които автокомплексът предлага. Акцентът е поставен върху местоположението на сервиза, изведено като часто от главното меню, подсилено с интерактивна карта от Google и карта на основните пътни коридори до автосервиза.

  Сайтът онлайн: www.autodimitrov.com

 • Клиент:
  Деси Слава
  Локация:
  България
  Бранш:
  Музика, Телевизия
  Дейност:
  Една от най-известните български певици, експериментираща в различни стилове като поп-фолк, поп, R&B, рок и др.
  Описание на проекта:

  Официалната страница на Десислава предлага изчерпателна информация за певицата, с акцент върху настоящите й проекти и събития. Сайтът има добре развита структурирана по години секция със снимки и издадени албуми с възможност за преглед на песните, текстовете и видеоклиповете.

  Сайтът онлайн: www.desislava.es

 • Клиент:
  Комфорт2006
  Локация:
  Димитровград
  Бранш:
  Производство, Търговия
  Дейност:
  Фирма за производство и търговия със спално бельо и кувертюри.
  Описание на проекта: Описание на проекта:

  Сайтът предлага пълен продуктов каталог на предлаганите модели, с възможност за филтриране по категории и материали. Подробна информация е предоставена за всеки модел, таблици с размери, използвани материали и др. Добавен е модул за препоръки от клиенти и за отправяне на запитвания онлайн.

  Сайтът онлайн: www.comfort2006.com
 • Клиент:
  Мебели "Камбо"
  Локация:
  Хасково
  Бранш:
  Производство, Услуги, Търговия
  Дейност:
  Фирмата е произовдител на висококачествени мебели за дома. Реализира продукцията си на френският, българският и руският пазар.
  Описание на проекта: Описание на проекта:

  Сайтът на мебели "Камбо" представя продуктите на фирмата, с подробна информация за всеки модел, размери, материали и др. Страница "Актуално" представя новите модели, а "Търговска мрежа" търговските партньори на фирмата. Сайтът е реализиран на български и английски .

  Сайтът онлайн: www.kambo-bg.com