Начало >> Външна реклама

 • Билбордове

  Билбордове

  Рекламните съоръжения са разположени на стратегически позиции, както вътре в градовете Хасково и Димитровград, така и на основните пътни артерии в област Хасково. Част от билбордовете са осветени, за да осигурим по-голямо въздействие на рекламните послания.

 • Фасадна реклама

  Фасадна реклама

  Фасадната реклама е отлично средство за имиджова реклама и налагане на име и търговска марка. Възможностите за поставяне на по-големи рекламни визии, съчетани с ниската цена на квадратен метър, позволяват дългосрочно наемане и дълготрайно въздействие.
 • Реклама в градския транспорт

  Реклама в градския транспорт

  Рекламата чрез градския транспорт е ефиктивно средство за реклама и сравнително нов и недостатъчно експлоатиран медиен канал, което го прави интересн и запомнящ се. Рекламата може да бъде както външна, върху превозните средства, така и вътрешна, в близост до пътниците.
 • Разпространение на листовки

  Разпространение на листовки

  Разпространението на листовки и брошури е един от най-евтините и сигурни начини да се достигне директно до потенциалните клиенти. Листовките са форма за реклама, която дава възможност за селекция на клиентите по райони или цели градове, тъй като ниската им себестойност, позволява отпечатването на големи тиражи.