Начало >> Новини

 • НОВО: Реклама върху спирки на градският транспорт в Димитровград

  Bus Stop Header

  Малкият формат 1.2 х 1.8 м. върху спирките на градския транспорт е най-новата възможност за реклама, която Вижън Медия предлага на територията на град Димитровград.

  Петте спирки разположени на основните булеварди в града, предоставят отлична възможност за комуникация на територията на града, обхващайки както пешеходците така и автомобилния трафик. Съоръженията са осветени, осигурявайки въздействие 24 часа в денонощието.

  Близостта до хората предоставя възможност за комуникиране на по-сложни послания, а по-ниската себестойност на рекламните материали позволяват честата им смяна. Чрез малкият формат 1.2 х 1.8 м. допълваме гамата си от рекламни продукти, следвайки желанието ни да предоставяме нови и разнообразни възможности за реклама на клиентите ни.

   

 • Дизайн на обложката за новия албум на ДесиСлава

  Тази седмица приключихме с дизайна на обложката за новия албум на ДесиСлава.

  Осмият пореден албум на певицата "Послушай сърцето си" е предизвикателство, което няма как да не провокира всеки дизайнер. Тежеста се увеличава от факта, че това е четвъртата обложка, която ДесиСлава ни поверява и отново трябваше да бъде нещо ново и различно.

  Този път експериментирахме с топъл печат на холограмно фолио за лицевия надпис и номерацията на песните. Използвахме Snake Skin холограма поради интересния детайл.

  Създадохме специален шрифт за надписа Десислава и "Послушай сърцето си", за да придадем допълнителна уникалност на проекта. За база беше използван шрифта Mic 32Bold, който първо кирилизирахме и след това променихме.

  Послушай сърцето си

   

 • Намерете ни във Facebook :)

  Освен активната рекламна кампания в най-голямата социална мрежа Facebook, решихме да поддържаме и собствена страница, за да сме по-близо до клиентите и партньорите ни.

  Открийте ни нa http://facebook.visionmedia.bg и се присъедините за да знаете първи за новите възмоности за реклама, които предлагаме.

 • Нова фасадна реклама в Димитровград

  Нова фасадна реклама беше изградена  в Димитровград. Съоръжението се намира в близост до Общинският пазар - най-голямото открито тържище в България и е с размерти 18 х 5 м.  

  За по-голямо въздействие през цялото денонощие, рекламата е осветена с халогенни прожектори.

  Нова фасадна реклама в Димитровград 

 • Vision Media участва в учредяването на Българската Индустриална Камара

  Vision Media участва в учредяването на Българската Индустриална Камара
  На 22 май 2009 година в Интер Експо Център, София се състоя учредяването на Българската Индустриална Камара /БИК/. На учредяването  присъстваха около 1300 представители на фирми от цялата страна.

  Присъединихме се към фирмите учредители на най-новата организация на бизнеса в България с надеждата, че камарата успешно ще защитава интересите на българските фирми от произвола на държавната и общинска администрация.


  Адекватните мерки на държава и общини в следващите няколко месеца, ще определят до голяма степен ефекта от икономическата криза в България.


  Надяваме се мерките предложени от БИК да бъдат чути и взети в предвид.

 • Нов билборд в Димитровград

  Vision Media увеличава позициите си в Димитровград с още един билборд на централния булевард "Трети март". Съоръжението с размери 4 х 3 м. ще бъде поставено в края на февруари - реф. номер 9А.

  Повече информация за точното разположение от снимките по-долу:

  Билборд на бул.Трети март - реф.номер 45А 

  Карта на местоположението - билборд на бул.Трети март 

   

 • Нови калкани в Димитровград

  До края на годината нов калкан с размер 10 х 4 м. ще бъде монтиран на ул."Христо Смирненски" срещу клона на ПроКредит банк и Данъчното управление. Конструкцията ще е със скрити въжета и капаци от алуминиеви профили, значително подобряващи външният вид на рекламата.
  Ниското разположение и близкоста до бул."Г.С.Раковски" гарантират отлична видимост от преминаващите автомобили.

   Калкан К07 - 10 х 4 м.

  До края на годината е планирано поставянето на още три нови съоръжения.

 • Нов билборд на пътя Хасково - Димитровград

  Билборда е разположен точно на разклона за с. Крепост в посока Димитровград с отлична видимост към пътя. Можете да разгледате билборда в секцията с новите позиции или в списъка с билбордовете под референтен номер 40.


  Карта на местоположението