Начало >> За Нас

За Компанията

За Компанията

Vision Media™ е агенция за реклама отдаваща под наем рекламни носители на територията на област Хасково. Агенцията е сред водещите в региона с постоянно развиваща се мрежа от над 50 билборда и фасадни реклами по основните пътни артерии и градски кръстовища.

Дизайнерското студио на компанията - 2miniml има над 8 год. опит в графичния дизайн и рекламата. Сред клиентите, за които сме работили са певицата ДесиСлава, ТВ шоуто "Комиците", музикална компания "Пайнер". От четири години аутсорсваме услуги в областта на изграждането на корпоративни идентичности и интернет страници към страни като САЩ, Испания и Холандия и други.

 

 1. Адрес: Димитровград 6400
  ул. "Христо Данов" 8 - б - 19
 2. Телефон за връзка:
  +359 898 602 647
 3. E-mail:
  info@visionmedia.bg
Визия

Визия

Визията на Вижън Медия е да бъде лидер на пазара на външна реклама в Хасковска област и да продължи да разширява пазарното си присъствие в други региони за да бъде една от основните агенции за външна реклама в Южна България. Предлагането на разнообразни рекламни носители, отговарящи на нуждите на всеки клиент е наш основен приоритет.

В същото време компанията си е поставила за цел да предлага качествени услуги в областта на графичният дизайн, не само на български, но и на чуждестранни клиенти. Високо качество на предлагания продукт и пълна отдаденост на нуждите на клиентите, съчетани с постоянна комуникация и индивидуално отношение към всеки проект и клиент - това е силата на Вижън Медия.

Мисия

Мисия

Мисията на Вижън Медия е да предлага на своите клиенти работещи решения в областта на рекламата, съчетавайки сериозния опит в областта на графичния дизайн със добре развитата мрежа от билбордове и други медии за външна реклама, прилагайки иновативен и нестандартен подход.
Цели

Цели

 • Да предлага нови иновативни възможности за реклама
 • Да развива мрежата си от билбордове и да предлага все по-качествено и пълно обслужване
 • Да изгради трайни отношения с клиентите си базирани на етичност, доверие и лоялност
 • Да предлага възможности за външна реклама и на малкия и среден бизнес
Ценности

Ценности

 • Професионализъм
 • Етичност и лоялност
 • Иновативност
 • Коректност